ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου…

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το μεγαλείο του μπασκετικού Παναθηναϊκού, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος τη συγκομιδή τίτλων.

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου…

Αυτή είναι η 24η συνεχόμενη χρονιά που ο Παναθηναϊκός σηκώνει κούπα. Το 19ο Κύπελλο το σήκωσε πριν από λίγο με το 79-73 επί του ΠΑΟΚ. αυτός ήταν ο 63ος τίτλος για την πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου; Πόσα ευχαριστώ πρέπει να λέμε κάθε χρόνο όλοι εμείς οι Παναθηναϊκοί στην ομάδα μπάσκετ και στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, για τόσες και τόσες χαρές που μας έχει χαρίσει και συνεχίζει και μας χαρίζει. Κρατάει ψηλά την σημαία του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας, που την ίδια στιγμή συνεχίζει και ταλαιπωρείται στο ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να αποχωρεί στα ημίχρονα, για να μην χάσει με 30 και 40 πόντους, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που συνεχίζει και γράφει ιστορία. Και πετυχαίνει ρεκόρ ακατάρριπτα, σηκώνοντας κούπες. Παρά το ότι δεν έφθασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, ο Καλάθης με τους 19 πόντους έκρινε το παιχνίδι. Κοντά του ο Λάγκφορντ και ο Γκιστ.

Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση!
Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση! 1.950 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ναι η νίκη δεν ήταν όσο εύκολη περίμεναν πολλοί, αλλά η νίκη και η κούπα μετράει στο τέλος. Εμείς κούπες, εσείς καταγγελίες και δικαστήρια. Αυτή είναι η διαφορά.

Θέλω να γράψω δύο λόγια για τον ΠΑΟΚ. Είδε το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια του στο ξεκίνημα του αγώνα με το 23-4, αλλά όχι μόνο δεν έχασε την επαφή του με το σκορ μέχρι το τέλος, αλλά γύρισε το παιχνίδι και το διεκδίκησε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Τεράστιο respect στον προπονητή του ΠΑΟΚ Ηλία Παπαθεοδώρου.

Με πολύ χειρότερο ρόστερ από αυτό του Παναθηναϊκού, με μία ομάδα, που έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα, έφτασε μία ανάσα από το θαύμα. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και βγαίνει επί της ουσίας κερδισμένος από αυτόν τον τελικό.

*Για την ομάδα ποδοσφαίρου μετράει η νίκη, που την κρατάει ζωντανή στην μάχη για την πεντάδα. Η ομάδα πλησίασε στους δύο πόντους τον Άρη, που έχασε βαθμούς από τον Πανιώνιο. Σημαντικό το γκολ του Άλτμαν,που πλέον είναι καλά και μπορεί να βοηθήσει στη συνέχεια. Πραγματικός αρχηγός ο Κουρμπέλης, που έπαιξε με μάσκα, όσο άντεξε και βγήκε ματωμένος από το γήπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...