ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άλτμαν για Ολυμπιακό: “Αν κερδίζουμε στο ντέρμπι, ας φύγουν”

Ο Όμρι Άλτμαν μίλησε μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για την επιστροφή του στα γκολ, ενώ δεν δίστασε να κάνει και ένα... μπασκετικό σχόλιο.

Άλτμαν για Ολυμπιακό:

Ο Όμρι Άλτμαν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αστέρα Τρίπολης. Ο Ισραηλινός σκόραρε το γκολ της πράσινης νίκης (1-0), επιστρέφοντας μετά από αρκετούς μήνες στην ενδεκάδα.

Μετά το παιχνίδι, ο Άλτμαν παραχώρησε δηλώσεις, μη διστάζοντας να απαντήσει σχετικά και σε ένα… μπασκετικό ερώτημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άλτμαν:

Για το γκολ που πέτυχε και τη σημαίνει γι αυτόν: «Εννοείται πως είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που σημείωσα, αλλά κυρίως για τη νίκη. Ηταν πολύ σημαντικό να νικήσουμε σ’ αυτό το ματς. Δεν είμαστε στην καλύτερή μας περίοδο σαν ομάδα, αλλά πρέπει να ανέβουμε, να παίξουμε καλύτερα. Και στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο να παίξουμε ακόμα καλύτερα και να πάρουμε κι εκεί τους τρεις βαθμούς. Είναι πολύ σημαντική αυτή η στιγμή για μένα, για την οικογένειά μου… Δούλεψα πολύ σκληρά γι’ αυτή τη στιγμή. Ονειρευόμουν γι’ αυτή τη στιγμή, κάθε βράδυ που πήγαινα για ύπνο, έχοντας βάλει πάγο στο γόνατό μου. Και λες στον εαυτό σου “θα τελειώσει όλο αυτό, κάποια στιγμή θα τελειώσει”. Ξαναλέω όμως πως το πιο σημαντικό είναι πως νίκησε η ομάδα…».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.878 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γεγονός ότι αφιέρωσε το γκολ στους φυσιοθεραπευτές «Αυτά τα παιδιά ήταν μαζί μου, ήταν διαθέσιμοι για μένα 24 ώρες το 24ωρο για μήνες. Είναι 100% αφιερωμένος σε αυτούς, γιατί εκείνοι με έκαναν καλά. Μου έδιναν δύναμη και κουράγιο όταν ήμουν στεναχωρημένος με αυτή την κατάσταση και μου έφτιαχναν την ψυχολογία όταν το χρειαζόμουν. Το δικαιούνται αυτό το γκολ…».

Για το αν η ομάδα κατάφερε να μάθει από τα λάθη της: «Στα προηγούμενα παιχνίδια, είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δεν τα τελειώναμε. Αυτή τη φορά θα έπρεπε να “σκοτώσουμε” το παιχνίδι μετά το γκολ που πετύχαμε νωρίς, για να το κάνουμε πιο εύκολο. Το κάναμε δύσκολο πάλι, γιατί χάσαμε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά παίξαμε σωστά για να κρατήσουμε το προβάδισμα ως το τέλος. Κι αυτή η νίκη θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Για την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει στο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου: «Δεν είδα το παιχνίδι, ενημερώθηκα όμως γι’ αυτό που έγινε. Αυτό ήταν κάτι αντίαθλητικό. Ακόμη κι αν μπορεί να υπάρχουν παράπονα για λάθη διαιτητών, το να αποσύρεσαι από το παιχνίδι, δείχνει έλλειψη σεβασμού προς το άθλημα του μπάσκετ. Δεν μπορώ να το δεχθώ αυτό το πράγμα».

Για το αν θα μπορούσε να γίνει το ίδιο, αν ο Παναθηναϊκός νικάει στο ημίχρονο τον Ολυμπιακό στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν κερδίζουμε, ας φύγουν…», απάντησε με χιούμορ ο Άλτμαν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...