ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ατάκα με νόημα από Μακέντα: «Ελπίζω με τον ΠΑΟΚ το γήπεδο να… χορεύει!»

Ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για την ανάγκη να πάει ο κόσμος στο γήπεδο και να στηρίξει.

Ατάκα με νόημα από Μακέντα: «Ελπίζω με τον ΠΑΟΚ το γήπεδο να… χορεύει!»

Ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για την ανάγκη να πάει ο κόσμος στο γήπεδο και να στηρίξει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός επιθετικός:

Για τη σημασία της νίκης μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα και το «κυνήγι» της πεντάδας:

«Πρώτα απ’ όλα, η νίκη ήταν το πιο σημαντικό πράγμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι καλό να ξαναβρίσκεις τον τρόπο και το δρόμο της νίκης και το χρειαζόμασταν μετά τα δύο τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, γιατί έρχονται ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να επιστρέψουμε στη νοοτροπία του νικητή που είχαμε πριν».

Για το αν «έμαθε» η ομάδα απ’ τα λάθη των προηγούμενων αγώνων, που είχε το προβάδισμα, αλλά δεν το κρατούσε ως το τέλος:

«Όταν δεν παίρνεις τα αποτελέσματα που θέλεις, πρέπει να βρίσκεις με κάθε τρόπο το δρόμο για να νικήσεις. Κι αυτό κάναμε στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Παίξαμε καλά, έπρεπε όμως να τελειώσουμε το παιχνίδι όταν είχαμε την ευκαιρία».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.690 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν τον βοηθάει περισσότερο να έχει δεύτερο επιθετικό μαζί στην κορυφή της επίθεσης:

«Τίποτα δεν είναι… εύκολο. Χάρηκα πάρα πολύ για τον Ομρι και το γκολ που πέτυχε, γιατί είχε μία πολύ σκληρή περίοδο με τον τραυματισμό του. Και τον έβλεπα στην προπόνηση πόσο “πεινασμένος” ήταν για τέτοιου είδους παιχνίδια. Περίμενε πολύ καιρό αυτό το παιχνίδι και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν. Για μένα, δεν κάνει μεγάλη διαφορά αν θα παίξω μαζί με δεύτερο επιθετικό ή μόνος μου».

Για το αν αφήνει πλέον πίσω του ο Παναθηναϊκός την άσχημη περίοδο και κάνει μία νέα αρχή μέσα από αυτή τη νίκη:

«Είναι μία καλή αρχή, όμως μόνο μία νίκη δεν σου δίνει κάτι μεγάλο. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά, γιατί πάνω απ’ όλα γνωρίζουμε πολύ καλά πως μπορούμε να γίνουμε πολύ καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Και στα παιχνίδια που ακολουθούν και ειδικά στα ντέρμπι, πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί απ’ αυτό που δείξαμε στο ματς με τον Αστέρα. Πρέπει πρώτα όμως να πάμε στον Πανιώνιο με την ίδια νοοτροπία και να κάνουμε ακόμη καλύτερο παιχνίδι για να νικήσουμε και εκεί…».

«Προσπαθούμε με το παιχνίδι μας να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους μας γίνεται στο γήπεδο. Θα ήταν καταπληκτικό και θα μας βοηθούσε πολύ να έχουμε τον κόσμο ακόμα πιο εκδηλωτικό δίπλα μας. Ελπίζω κόντρα στον ΠΑΟΚ, το στάδιο να… χορεύει. Στις δύσκολες στιγμές αυτή η ομάδα έχει ανάγκη τον κόσμο της. Μαζί τους μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...