ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Νίκη στη Νέα Σμύρνη και οπωσδήποτε επιστροφή του κόσμου στο ΟΑΚΑ

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για τη συνέχεια στον Παναθηναϊκό, η οποία πρέπει να είναι νικηφόρα, και την αναγκαία επιστροφή του κόσμου στο ΟΑΚΑ.

Νίκη στη Νέα Σμύρνη και οπωσδήποτε επιστροφή του κόσμου στο ΟΑΚΑ

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για τη συνέχεια στον Παναθηναϊκό, η οποία πρέπει να είναι νικηφόρα, και την αναγκαία επιστροφή του κόσμου στο ΟΑΚΑ.

Αγωνιστικές αναλύσεις για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έγιναν, επομένως δε θα σταθούμε πολύ. Εν ολίγοις, θα πούμε ότι η ομάδα πήρε αυτό που ήθελε. Επέστρεψε, επιτέλους, στα νικηφόρα αποτελέσματα, δίχως να έχει σούπερ απόδοση σε διάρκεια, βγάζοντας ξανά προβλήματα κυρίως στη δημιουργία. Μεγάλο κέρδος, φυσικά, ήταν ο Όμρι Άλτμαν, ένας ποδοσφαιριστής που έχει λείψει πολύ στο «τριφύλλι». Εβαλε ένα εκπληκτικό γκολ, ήταν ζωηρός, κινητικός και με μεγάλη διάθεση για τα 60 λεπτά που άντεξε και έδειξε με την απόδοσή του ότι από εδώ και πέρα θα υπολογίζεται κανονικά από τον Γιώργο Δώνη και ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Οσο για την απόδοση και τη μαχητικότητα του Δημήτρη Κουρμπέλη, δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Το μόνο που θα σημειώσουμε είναι ότι μόνο τυχαία δεν είναι αρχηγός ο νεαρός άσος. Κάθε του εμφάνιση, κάθε του κίνηση μαρτυρούν τα στοιχεία ηγέτη που έχει. Ακόμη και το γεγονός ότι δεν ήθελε με τίποτα να βγει όταν χτύπησε και τραυματίστηκε ξανά στη μύτη, δείχνει την αυταπάρνηση και την ψυχή που βγάζει αυτός ο ποδοσφαιριστής.

Ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, πριν από την τριάδα των ντέρμπι. Απέναντι σε μια ομάδα που καίγεται για βαθμούς και μέσα σε μια έδρα παραδοσιακά δύσκολη για το «τριφύλλι», οι «πράσινοι» πρέπει να κάνουν ένα μεγάλο διπλό. Στη φάση που βρισκόμαστε και με δεδομένο ότι η ομάδα δίνει μια μεγάλη μάχη για την 5η θέση, η νίκη μέσα στην έδρα του Πανιωνίου είναι απαραίτητη. Και για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για να ζεσταθεί ο παγωμένος και απογοητευμένος κόσμος, ενόψει της συνέχειας και αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε το εξής: Είναι κατανοητή η απογοήτευση των οπαδών του «τριφυλλιού» με όλα όσα έχουν συμβεί και με τις μη εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι. Όμως, υπάρχει μια ομάδα που παλεύει και προσπαθεί μέσα στο γήπεδο με στόχο να σβήσει φέτος την ευρωπαϊκή ποινή και φυσικά να εξελιχθεί. Είναι, λοιπόν, αποκαρδιωτική η εικόνα στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου. Το να βλέπεις σε παιχνίδι Παναθηναϊκού 2.000 κόσμο, είναι, τουλάχιστον, θλιβερό. Οι οπαδοί της ομάδας θα πρέπει να επιστρέψουν στις θέσεις τους, πρώτον για να στηρίξουν τον Γιώργο Δώνη και τους παίκτες του και δεύτερον για να δείξουν, επιτέλους, τη δυναμική τους. Θες ως οπαδός να εκφράσεις την αντίθεσή σου, την οργή σου, την αγανάκτησή σου για τα διοικητικά; Δείξε το! Πήγαινε στο γήπεδο, φώναξε για τον αγαπημένο σου Παναθηναϊκό και στείλε κάθε μήνυμα κατά της διοίκησης. Κάνε το με τη δυναμική σου παρουσία στην κερκίδα, δείξε το μεγαλείο σου και τη δύναμή σου. Είναι προτιμότερο αυτό, από τις άδειες εξέδρες στο αχανές Ολυμπιακό Στάδιο.

Φυσικά, δεν μπορούμε να επιβάλλουμε σε κανέναν το παραμικρό. Εκφράζουμε, απλώς, τη δική μας θέση, τη δική μας άποψη. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ανάγκη από τη στήριξη. Υπάρχουν ορισμένα παιδιά που δεν ξέρουν τι σημαίνει κόσμος του Παναθηναϊκού. Ας το δείξουν. Ας πάνε οι φίλαθλοι ξανά στην κερκίδα, ας φωνάξουν δυνατά «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ» και ας πουν ό, τι θέλουν για τους διοικούντες. Όχι άλλη αδράνεια…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ