ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ραντεβού με Ρινάλντι, τα λένε Αλαφούζος – Στραματσόνι

Ο Παναθηναϊκός θα έχει νέα επαφή με τον δικηγόρο του Λαουτάρο Ρινάλντι, ενώ ο Αλαφούζος θα μιλήσει εκ νέου με τον Ιταλό προπονητή.

Ραντεβού με Ρινάλντι, τα λένε Αλαφούζος - Στραματσόνι

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει για την υπόθεση της αδειοδότησης στον Παναθηναϊκού και οι «πράσινοι» θα πρέπει έως τις 31 Μαρτίου να έχουν αποπληρώσει ή διακανονίσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Το μεγάλο «αγκάθι» είναι ο Λαουτάρο Ρινάλντι ο οποίος έχει καταθέσει έφεση και απαιτεί 620.000 ευρώ, αντί για τις 530.000 ευρώ που έχουν επιδικαστεί σε πρώτο βαθμό.

Όπως αναφέρει η «LiveSport» πριν από τη σημερινή συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ ο δικηγόρος του Ρινάλντι θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού με σκοπό τον διακανονισμό, ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Από εκεί και πέρα την υπόθεση του Αντρέα Στραματσόνι, η οποία δείχνει πιο «εύκολη» σε σχέση με εκείνη του Ρινάλντι, την έχει αναλάβει ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έχει νέα επικοινωνία με τον Ιταλό τεχνικό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.935 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.