ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πειθαρχικό παράπτωμα ο Εμμανουηλίδης – Μια εβδομάδα μόνος του

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για μια εβδομάδα, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Πειθαρχικό παράπτωμα ο Εμμανουηλίδης - Μια εβδομάδα μόνος του

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για μια εβδομάδα, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Θέμα με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη προέκυψε στον Παναθηναϊκό. Ο ταλαντούχος άσος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και, όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ, θα κάνει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων για την επόμενη εβδομάδα.

Με αυτόν τον τρόπο ο Γιώργος Δώνης θέλει να “τιμωρήσει” τον πιτσιρικά και να τον κάνει να καταλάβει ότι για κάθε πράξη που δεν ταιριάζει στην ομάδα, υπάρχουν και οι συνέπειες.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.756 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Εμμανουηλίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής με πλούσιο ταλέντο, αλλά θα πρέπει να σταματήσει κάθε κρούσμα απειθαρχίας. Ο Δώνης θέλει να έχει τον ρόλο του “δασκάλου” γι αυτόν, με σκοπό να τον εξελίξει και να τον κάνει καλύτερο σε κάθε τομέα και επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...