ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: “Τα ιδανικά του Καλαφάτη παραμένουν ζωντανά και πιο επίκαιρα από ποτέ…”

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο για τη συμπλήρωση 55 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή, Γιώργου Καλαφάτη.

Παναθηναϊκός:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο για τη συμπλήρωση 55 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή, Γιώργου Καλαφάτη.

Σήμερα συμπληρώνονται 55  χρόνια από τον θάνατο του εμπνευστή,  του ανθρώπου που ίδρυσε  τον Παναθηναϊκό, τον  Γιώργο Καλαφάτη και ο Σύλλογος δεν λησμονεί τον δημιουργό του .

Ο δαιμόνιος Κεφαλονίτης έδωσε σάρκα και οστά στον «Σύλλογο Μεγάλο»  και το «τριφύλλι» αποτελεί μέχρι σήμερα τρόπο ζωής για εκατομμύρια «αιώνια πιστούς» σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου.

Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία η κάρτα φίλου για την επόμενη σεζόν
Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία η κάρτα φίλου για την επόμενη σεζόν 244 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ιδρυτής του «τριφυλλιού» άφησε τη τελευταία του πνοή στο Ναυτικό νοσοκομείο Αθηνών σε ηλικία 74 ετών, ωστόσο η εικόνα και η μορφή του παραμένει ζωντανή στη μνήμη όλων των παναθηναϊκών οπαδών μέχρι και σήμερα.

Τα  ιδανικά του «Υποναύαρχου» παραμένουν ζωντανά και πιο επίκαιρα από ποτέ…

«Ευτυχήσαμε να δούμε τους διαδόχους μας  να ενστερνίζονται την πίστη μας και τις αρχές μας και να συνεχίζουν με την ίδια πνοή  τον δρόμο που εμείς χαράξαμε  και που οδηγεί εις την εκπλήρωση των καλύτερων αθλητικών πόθων»…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.