ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναβολή με Ρινάλντι, κοντά σε συμφωνία

Η εκδίκαση της υπόθεσης του Λαουτάρο Ρινάλντι πήρε νέα αναβολή και φαίνεται ότι οι δυο πλευρές θα οδηγηθούν σε συμφωνία.

Αναβολή με Ρινάλντι, κοντά σε συμφωνία

Η εκδίκαση της υπόθεσης του Λαουτάρο Ρινάλντι πήρε νέα αναβολή και φαίνεται ότι οι δυο πλευρές θα οδηγηθούν σε συμφωνία.

Σήμερα ήταν προγραμματισμένη η συζήτηση κατά της πρωτόδικης απόφασης που καλούσε τον Παναθηναϊκό να πληρώσει το ποσό των 530.000 ευρώ, με τον Αργεντίνο να ζητάει 620.000 ευρώ (συν τη ρήτρα, δηλαδή, για μη τήρηση του διακανονισμού).

Η υπόθεση πήρε νέα αναβολή για τις 4 Μαρτίου και όλα δείχνουν ότι οι δυο πλευρές θα οδηγηθούν σε συμφωνία.

Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς
Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς 8.402 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο δικηγόρος του Αργεντίνου εξέφρασε στο την πεποίθηση πως η υπόθεση βρίσκεται στην τελική της ευθεία και ο Ρινάλντι θα δεχθεί τη νέα πρόταση που του έγινε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.