ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία για Πανιώνιο – Οριστικά εκτός ο Ινσούα

Παναθηναϊκός: Συνεχίστηκε, χωρίς προβλήματα, η προετοιμασία της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία για Πανιώνιο - Οριστικά εκτός ο Ινσούα

Παναθηναϊκός: Συνεχίστηκε, χωρίς προβλήματα, η προετοιμασία της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Οι “πράσινοι” έκαναν πρωινή προπόνηση στο Κορωπί. Ο Ινσούα έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι δεδομένα θα είναι νοκ άουτ, ενώ απών θα είναι και ο τραυματίας Κουλιμπαλί, ο οποίος γυμνάστηκε, επίσης, μόνος του.

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση και τουρνουά με τους ποδοσφαιριστές χωρισμένους σε τρείς ομάδες.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.408 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αυριανή προπόνηση του τριφυλλιού είναι κι αυτή πρωινή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...