ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Κριτική ναι, εμπόριο μιζέριας όχι

Στη δύσκολη κατάσταση την οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο λαϊκισμός, οι άναρθρες κραυγές πάσης φύσεως και το… εμπόριο μιζέριας (όπως και ελπίδας) είναι ότι χειρότερο μπορεί να έρθει. Η θέση του panathinaikos24.gr.

Κριτική ναι, εμπόριο μιζέριας όχι

Στη δύσκολη κατάσταση την οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο λαϊκισμός, οι άναρθρες κραυγές πάσης φύσεως και το… εμπόριο μιζέριας είναι ότι χειρότερο μπορεί να έρθει. Η θέση του panathinaikos24.gr.

Οι στιγμές για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικά δύσκολες κι αυτό το γνωρίζουν όλοι από την περσινή χρονιά, όταν τα εγκληματικά λάθη Αλαφούζου άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου και δημιούργησαν ξανά μια κατάσταση πολύ κακή.  Η σημερινή συγκυρία και το γεγονός ότι ποδοσφαιρικά η ομάδα βγάζει υγεία, με τα πάνω της και τα κάτω της, οφείλεται κατά κύριο λόγο στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον Δώνη, τον Νταμπίζα, όλο το τεχνικό επιτελείο και ακολούθως τους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα παλεύει, έχει δυνατά σημεία και αδυναμίες, κατάφερε να γίνει ανταγωνιστική και να παρουσιάζει μια αξιοπρέπεια στο γήπεδο. Το κυριότερο όλων; Εχει πολλά περιθώρια εξέλιξης. Ποδοσφαιριστές νεαροί μπορούν μέσω της δουλειάς να γίνονται όλο και καλύτεροι και χρόνο με τον χρόνο να «δέσουν» ένα πολύ δυνατό σύνολο που θα αποτελέσει τον αυριανό κορμό του Παναθηναϊκού.

Αυτό, φυσικά, είναι τελείως διαφορετικό με το γεγονός ότι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η διοικητική αλλαγή. Με τη συγκεκριμένη κατάσταση, η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει, δεν μπορεί να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια σχετικά άμεσα. Οραμα στα πάνω δεν υπάρχει, ο Παναθηναϊκός μένει πίσω σε σχέση με τους ανταγωνιστές του (γήπεδο, επίπεδο κλαμπ, έσοδα, ευρωπαϊκές παρουσίες κλπ) και μικραίνει. Για να αλλάξει όλο αυτό, πρέπει, επιτέλους, από το καλοκαίρι να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις. Θα είναι εξαιρετικά δυσάρεστο και φυσικά θα προκαλέσει απορίες να μη βρεθεί υποψήφιος επενδυτής, τώρα που η ΠΑΕ μειώνει τα χρέη της, όπως τουλάχιστον τονίζουν οι άνθρωποί της, και είναι αναμφίβολα πιο… ελκυστική για κάποιον που θέλει να αγοράσει. Ας ελπίσουμε να υπάρξουν εξελίξεις είτε με το Athens Alive, είτε με κάτι άλλο σοβαρό.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.306 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προσφάτως, σε αυτήν εδώ τη ιστοσελίδα, που εδώ και 5 χρόνια καταγράφει την Παναθηναϊκή επικαιρότητα και τη σχολιάζει δίχως περιστροφές, αναφερθήκαμε στη χαμηλή προσέλευση κόσμου στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας. Καταγράψαμε το ρεπορτάζ και τον προβληματισμό των ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων του κλαμπ και φυσικά υπήρξε και αρθρογραφία με δυο διαφορετικές απόψεις επί του θέματος.  Ξεκάθαρα και ωραία.

Θα συνεχίσουμε και θα τονίσουμε ότι δεν μπορούμε ούτε να αναγκάσουμε κάποιον να στηρίξει τον Δώνη και τους ποδοσφαιριστές του, ούτε να μην κατανοήσουμε την απογοήτευσή του και τις μη αντοχές του για όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τις δυο τελευταίες σεζόν. Θα προσθέσουμε, επίσης, ότι οι ποδοσφαιριστές και ο Δώνης, ανεξάρτητα με το τι γίνεται στη διοίκηση και ανεξάρτητα με το αν ο κόσμος θα αποδοκιμάσει τους διοικούντες, έχει ανάγκη από πιο δυναμική παρουσία στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τέλος, θα κλείσουμε με το εξής: Εμείς θα συνεχίσουμε να καταγράφουμε την επικαιρότητα και να εκφράζουμε τις απόψεις μας, μέσω τον αρθρογράφων μας και όχι μόνο. Απόψεις που κάποιες φορές μπορεί να είναι σχεδόν ίδιες και κάποιες άλλες διαφορετικές. Το βέβαιο είναι ότι ούτε προπαγάνδα θα κάνουμε ποτέ (δεν το έχουμε κάνει, άλλωστε, εδώ και πέντε χρόνια), ούτε μιζέρια θα πουλήσουμε. Βλέπετε, το… εμπόριο μιζέριας και διχόνοιας ανήκει σε άλλους εδώ και πολλά χρόνια και δε θέλουμε να το «αγοράσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...