ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Όλο το βάρος στην αδειοδότηση

Το θέμα της αδειοδότησης είναι και αυτό που «καίει» τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού – Οι προσπάθειες των πράσινων, τα «αγκάθια» και η ελπίδα να μη γίνει ότι και πέρυσι.

Παναθηναϊκός: Όλο το βάρος στην αδειοδότηση

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σιγά – σιγά στην τελική ευθεία για την πιο κρίσιμη κατάσταση που έχει να αντιμετωπίσει για φέτος. Αναφερόμαστε, φυσικά, στην αδειοδότηση και τον φάκελο που πρέπει να παραδοθεί καθαρός, προκειμένου να μην επαναληφθεί το περσινό φιάσκο και η μάυρη μέρα στην ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο φάκελος της ΠΑΕ θα κατατεθεί στις 31 Μαρτίου. Σε αυτόν θα παρουσιάζεται όλη η οικονομική κατάσταση της ομάδας, το πλάνο βιωσιμότητας του κλαμπ, τα «έσοδα – έξοδα» και φυσικά τα χρέη. Ολες οι οφειλές για το διάστημα 1/1 με 31/12 του 2018 θα πρέπει να είναι διακανονισμένες, δίχως το παραμικρό πρόβλημα.  Επίσης, θα πρέπει να μην υπάρχει και καμία οφειλή στους παίκτες της ομάδας για το περασμένο έτος.

Οι υποθέσεις Στραματσόνι  – Ρινάλντι

Φυσικά, τα δυο μεγάλα «αγκάθια» έχουν να κάνουν με τις υποθέσεις των Λαουτάρο Ρινάλντι και Αντρέα Στραματσόνι. Με τον Αργεντινό επιθετικό, έπειτα από αρκετή ταλαιπωρία, όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συμφωνία. Οι «πράσινοι» θα δώσουν περίπου 560.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή και το θέμα θα κλείσει εκεί. Φυσικά, το παραπάνω ποσό θα δοθεί σε δόσεις.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.267 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό, τι έχει να κάνει με τον Ιταλό προπονητή, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι σε επαφές μαζί του. Ο Σταματσόνι ζητάει 585.000 ευρώ και η νέα εκδίκαση είναι προγραμματισμένη για τις 4 Μαρτίου (όπως και του Ρινάλντι).  Γίνεται προσπάθεια για να βρεθεί η χρυσή τομή, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει γίνει.

Η αισιοδοξία

Από τον Παναθηναϊκό εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να παραδώσουν έναν πλήρη φάκελο, μη προβληματικό, την ημερομηνία που αναφέραμε. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι όλο το βάρος από τα στελέχη και τους υπαλλήλους της πράσινης ΠΑΕ έχει πέσει στο θέμα της αδειοδότησης. Το νομικό επιτελείο και το οικονομικό τμήμα δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση και πρέπει να πούμε ότι υπάρχει ένα κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας ότι όλα θα πάνε καλά και δε θα συμβεί ότι και πέρυσι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.