ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πέιν: «Δεν υπάρχει περιθώριο»

Ο Άντριαν Πέιν τόνισε ότι οι «πράσινοι» έχουν μόνο τη νίκη στο μυαλό τους, στην επικείμενη αναμέτρηση με την Χίμκι.

Πέιν: «Δεν υπάρχει περιθώριο»

Ο Αμερικανός σέντερ χαρακτήρισε δύσκολο αντίπαλο τη Χίμκι

Αναλυτικά όσα είπε στη «Nova»:

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να βγούμε και να πάρουμε το παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι είναι τελικος από εδώ και πέρα. Θα πρέπει να προσέξουμε τα λάθη μας. Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.435 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι διαφορετικά τώρα. Έιχα την ευκαιρία να παίξω και πέρυσι με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει μια νέα κατάσταση. Φέτος είναι διαφορετικό το σύστημα, νέοι οι παίκτες και το μαθαίνω. Είναι ένας ακόμα στόχος να μάθω τα πράγματα εδώ και να προσαρμοστώ κι εγώ στην επιστροφή μου στην ομάδα.

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αυτή είναι η ζωή μας και αγαπάμε πολύ το μπάσκετ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εμπιστευόμαστε τον κόουτς και να δούμε πού θα μας οδηγήσει αυτή η κατάσταση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...