ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζένκινς: «Ετοιμαζόμαστε για… εχθρικό περιβάλλον στο ΟΑΚΑ»

Ο Τσάρλς Τζένκινς μίλησε για την απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Τζένκινς: «Ετοιμαζόμαστε για... εχθρικό περιβάλλον στο ΟΑΚΑ»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Θα παίξουμε σε ένα εχθρικό περιβάλλον απέναντι σε μία ομάδα που έχει παρόμοιο ρεκόρ με εμάς και κάνει την προσπάθειά της για να μπει στα πλέι οφ. Περιμένω να βρούμε μπροστά μας έναν Παναθηναϊκό με κίνητρο και εμπειρία. 

Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και να παίξουμε όσο το δυνατόν πιο σκληρά, να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός έχει τον κόουτς Πιτίνο, έναν από τους πιο διάσημους προπονητές στις ΗΠΑ. Γι’ αυτόν είναι κάτι νέο το να βρίσκεται εδώ. Θα είναι ωραίο να παίξω απέναντί του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...