ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Έτσι καλύπτει τα κενά ο Δώνης

Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Δώνης έχει σημαντικές απουσίες ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και προχωράει σε αλλαγές για να καλύψει τα κενά και να φύγει η ομάδα του με το διπλό.

Παναθηναϊκός: Έτσι καλύπτει τα κενά ο Δώνης

Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Δώνης έχει σημαντικές απουσίες ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και προχωράει σε αλλαγές για να καλύψει τα κενά και να φύγει η ομάδα του με το διπλό.

Ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης (την πρώτη στον δεύτερο γύρο) πηγαίνει την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη με μοναδικό στόχο το «διπλό». Η μεγάλη μάχη που δίνεται για την 5η θέση του πρωταθλήματος δεν αφήνει περιθώρια για νέες απώλειες. Αν προσθέσουμε σε αυτό και το γεγονός ότι στη συνέχεια ακολουθούν τρία ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό στη σειρά, καταλαβαίνει κανείς ότι η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία στη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή της Κυριακής.

Ο Γιώργος Δώνης έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες και καλείται να καλύψει τα κενά. Ο Ινσούα δε θα είναι διαθέσιμος, αφού το ιατρικό τιμ έχει απαγορεύσει τη συμμετοχή του. Ο Αργεντινός μπορεί να θέλει να αγωνιστεί, αλλά η κατάστασή του δεν του επιτρέπει κάτι τέτοιο. Το κάταγμα στο ζυγωματικό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο Ινσούα θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπως έγινε και στο ματς με τον Αστέρα.

Απών, φυσικά, θα είναι και ο Ματίας Γιόχανσον, λόγω τιμωρίας. Ο Σουηδός έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του και εκεί ο Δώνης θα αναγκαστεί να πειραματιστεί. Λογικά, θα δούμε στη θέση του τον Πούγγουρα, ο οποίος είναι στόπερ, αλλά κατ’ ανάγκη μπορεί να παίξει ως δεξιός μπακ.

Φυσικά, εκτός είναι και ο Κουλιμπαλί, λόγω τραυματισμού. Ο Αφρικανός θα μπει στις προπονήσεις τη Δευτέρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE