ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σύμφωνα με δημοσιεύματα

Προσέφυγε στην FIFA κατά του Παναθηναϊκού για τον Ατζαγκούν η Ρόντα

Τα προβλήματα δεν σταματάνε για τον Παναθηναϊκό με την Ρόντα να καταγγέλλει τους «πράσινους» για οφειλές από την καταβολή του συμβολαίου του Ατζαγκούν.

Προσέφυγε στην FIFA κατά του Παναθηναϊκού για τον Ατζαγκούν η Ρόντα

Προβλημάτων συνέχεια για τον Παναθηναϊκό στη «μάχη» που δίνει προκειμένου να τακτοποιήσει τον φάκελό του για την άδεια της επόμενης σεζόν ώστε να μπορεί να κάνει και μεταγραφές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ρόντα προσέφυγε στη FIFA για τα οφειλή του Παναθηναϊκού από το συμβόλαιο του Αμπντούλ Ατζαγκούν. Ο Αφρικανός είχε παραχωρηθεί ως δανεικός το 2016 και οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει να πληρώνουν από μισό το συμβόλαιο του παίκτη που ήταν κοντά στις 400.000 ευρώ αλλά απ’ ότι φαίνεται οι «πράσινοι» δεν ήταν συνεπείς.

Η UEFA τον περασμένο Απρίλιο είχε καλέσει τον Παναθηναϊκό να καταβάλει το ποσό στους Ολλανδούς κάτι που δεν συνέβη με αποτέλεσμα η Ρόντα να προσφύγει στην FIFA προκειμένου να πάρει τα λεφτά της.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.387 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.