ΚΛΕΙΣΙΜΟ
21:00, Novasports 1 / PANATHINAIKOS24

Παναθηναϊκός: Nικά τη Χίμκι ή… χάνεται

Μονόδρομος η νίκη κόντρα στη Χίμκι (21:00, Novasports 1) για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, εάν θέλει να διατηρηθεί στο κυνήγι μιας θέσης στην οκτάδα.

Παναθηναϊκός: Nικά τη Χίμκι ή... χάνεται

Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τα καλά και ο Παναθηναϊκός έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πλησιάσει τις θέσεις της οκτάδας.

Οι πράσινοι υποδέχονται τη Χίμκι (21:00 NovaSports 1) στο ΟΑΚΑ και θα πρέπει να καταβάλλουν την αντίσταση της ομάδας του Κουρτινάιτις, για να διατηρήσουν τις ελπίδες που έχουν για πρόκριση στη νοκ άουτ φάση.

Παναθηναϊκός και Χίμκι έχουν ίδιο ρεκόρ (9-13) και εφόσον χθες ηττήθηκαν οι Μπασκόνια και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η ομάδα του Ρικ Πιτίνο θα έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά της με την όγδοη θέση.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απόντες για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ οι Παππάς, Λοτζέσκι με τους Καλάθη και Λάνγκφορντ να είναι κανονικά στη διάθεση του Αμερικανού κόουτς. Όσον αφορά τους Ρώσους παραμένουν εκτός δράσης οι Σβεντ, Γκιλ.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα

19:15 Νταρουσάφακα – Φενέρμπαχτσε 20:00 Ζαλγκίρς Κάουνας – Μπουντούτσνοστ 21:00 Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Χίμκι 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.