ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διούδης: Στο στόχαστρο της Βαγιαδολίδ

Ο Σωκράτης Διούδης φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Βαγιαδολίδ, η οποία μάλιστα παρακολούθησε και από κοντά τον παίκτη.

Διούδης: Στο στόχαστρο της Βαγιαδολίδ

Ο Σωκράτης Διούδης πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας τερματοφύλακας, στην πρώτη χρονιά κατά την οποία έχει φανέλα βασικού, έχει καταφέρει να αποδείξει ότι την αξίζει και με το παραπάνω. Ο Έλληνας γκολκίπερ με τις επεμβάσεις έχει… γλιτώσει ουκ ολίγες φορές την εστία του «τριφυλλιού».

Ταυτόχρονα, αξιοσημείωτη είναι και η μαχητικότητα που δείχνει σε κάθε παιχνίδι. Το πάθος με το οποίο παρασύρει και τους συμπαίκτες του. Όλα αυτά έχουν γίνει αντιληπτά από αρκετούς «μνηστήρες», οι οποίοι κοιτάζουν από κοντά την περίπτωση του.

Διούδης

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η «Livesport», είναι η Βαγιαδολίδ, η οποία εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.779 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Διούδης βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ισπανικής ομάδας, η οποία μάλιστα έστειλε και άνθρωπο να τον δει από κοντά στην αναμέτρηση με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.