ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λαούδης: Το απόλυτο ρεκόρ και η τελευταία ευκαιρία

Ο Αρης Λαούδης γράφει για τον Παναθηναϊκό που πρέπει να κάνει απόσβεση των καλών εμφανίσεων στο ΟΑΚΑ και τον ΝτεΣον Τόμας που είναι ο πιο αξιόπιστος ξένος απ' αυτούς που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι.

Λαούδης: Το απόλυτο ρεκόρ και η τελευταία ευκαιρία

Λαούδης

Οι 65 πόντοι στην επίθεση και οι 50 στην άμυνα, ανέδειξαν σε ένα ημίχρονο όλα τα θετικά και τα αρνητικά του Παναθηναϊκού. Από τη μία είναι ευλογία να βάζεις 65 πόντους, από την άλλη παίζεις με τη φωτιά όταν βάζεις 65 και δεν έχεις καθαρίσει ήδη το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είχε τη συνήθη εικόνα στο ΟΑΚΑ και στο τέλος πάλι είχαμε να λέμε «θα κάνει ποτέ κάτι ανάλογο και εκτός έδρας;». Στην ουσία οι «πράσινοι» μένουν ζωντανοί λόγω της έδρας τους και δέχονται τις σφαλιάρες αποκλεισμού κάθε φορά που μπαίνουν στο αεροπλάνο.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.394 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.