ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το «φροντιστήριο» του Δώνη στους προπονητές της Ακαδημίας (vid)

Το «φροντιστήριο» του Γιώργου Δώνη και οι συμβουλές του Νίκου Νταμπίζα στους προπονητές των ακαδημιών.

Το «φροντιστήριο» του Δώνη στους προπονητές της Ακαδημίας (vid)

«Φροντιστήριο» έκανε ο Γιώργος Δώνης στους προπονητές των ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Ο λόγος φυσικά, για τον οποίο έγινε αυτή η κουβέντα, είναι το γεγονός ότι το «τριφύλλι» στηρίζεται πλέον στις ακαδημίες τους. Στο «φροντιστήριο» αυτό το παρών έδωσε και ο Νίκος Νταμπίζας αλλά και ο Τάκης Φύσσας.

Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων πήρε πρώτος τον λόγο και είπε «Θα γίνει μία παρουσίαση από τον προπονητή τον κύριο Δώνη, ώστε να ξέρετε πως να λειτουργήσετε και τι βασικά περιμένουμε από εσάς περισσότερο βέβαια από τα γκρουπ της Κ15 και πάνω».

φροντιστήριο

Στη συνέχεια ο τεχνικός των πράσινων τόνισε ότι «Πρέπει να μπαίνουμε στη διαδικασία να ξέρουμε και το DNA της ομάδας, διότι ένα αποτέλεσμα μπορεί να έρθει με διαφορετικούς τρόπους. Δεν είναι μόνο η προπόνηση. Είναι και η διαχείριση των χαρακτήρων. Πολύ σημαντικό είναι για μένα όταν τελειώνει ένα παιχνίδι, μία προπόνηση, να νιώθουν οι παίκτες ότι έχουν δώσει το 100%. Σε ό,τι αφορά τον σχηματισμό 50% των αγώνων μας είναι με τριάδα στην άμυνα και 50% με τετράδα. Θα δούμε στην επιθετική μας λειτουργία όταν χτίζουμε από πίσω όταν είμαστε στη μεσαία ζώνη και πιο ψηλά».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.342 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.