ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το tweet της ΠΑΕ για τον διαιτητή Κουμπαράκη (pic)

Πως σχολίασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την απόδοση του ρέφερι Κουμπαράκη στο πρώτο ημίχρονο του ματς με τον Πανιώνιο.

Το tweet της ΠΑΕ για τον διαιτητή Κουμπαράκη (pic)

Πολλά τα παράπονα του Παναθηναϊκού για την απόδοση του διαιτητή Κουμπαράκη στο πρώτο ημίχρονο του ματς με τον Πανιώνιο.

Οι πράσινοι “φωνάζουν” για την καθαρή παράβαση του δευτέρου λεπτού, όταν ο Ντουρμισάι γκρέμισε τον Κουρμπέλη εντός περιοχής, αλλά ο ρέφερι δεν έδειξε τίποτα.

“Λήξη πρώτου ημιχρόνου. Ο Πανιώνιος προηγείται 1-0. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής που δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού σε αγκάλιασμα του Κουρμπέλη από τον Ντουρμισάι στο δεύτερο λεπτό”, ήταν το σχόλιο που αναρτήθηκε στο Twitter της ΠΑΕ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 9.370 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.