ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Κατάθλιψη στη Νέα Σμύρνη

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για την κάκιστη απόδοση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο και την ήττα με κάτω τα χέρια στη Νέα Σμύρνη.

Κατάθλιψη στη Νέα Σμύρνη

Εξ αρχής η αποστολή του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη ήταν δύσκολη. Κάτι το κακό διάστημα στο οποίο βρίσκεται η ομάδα και κάτι οι σημαντικές απουσίες των Ινσούα, Γιόχανσον και Κουλιμπαλί, ανέβαζαν τον βαθμό δυσκολίας για τους «πράσινους», οι οποίοι ήθελαν οπωσδήποτε «διπλό» για πολλούς λόγους. Και για βαθμολογικούς, αλλά και για ψυχολογικούς ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν.

Η σημερινή εμφάνιση του «τριφυλλιού» ήταν μακράν η χειρότερη φετινή. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πήγαν στη Νέα Σμύρνη, δεν… ακούμπησαν και έφυγαν γνωρίζοντας μια εύκολη και φτηνή ήττα από τους γηπεδούχους, που δεν ήταν εντυπωσιακοί, αλλά σοβαροί. Τι να πρωτοπείς για την εικόνα της ομάδας και πού να σταθείς…

Δυο γκολ – δώρο της άμυνας με παιδικές αντιδράσεις τόσο στο πρώτο εύκολο πλασέ του Ντουρμισάι, όσο και στο δεύτερο του Σταυρόπουλου έπειτα από χαμηλό κόρνερ! Εξαιρετικά κακή απόδοση στη δημιουργία, με τους χαφ να είναι… αλλού γι αλλού, με τους πλάγιους μπακ να μη βοηθούν και με την μπάλα να μη φτάνει ποτέ με αξιώσεις στον Μακέντα. Καμία φαντασία, καθόλου ορθολογικό ποδόσφαιρο επιθετικά, πολλά και αδιανόητα λάθη με περιττές ενέργειες που αναμφίβολα προβληματίζουν τον Γιώργο Δώνη.

Όσο για το πέναλτι που δε δίνει ο διαιτητής, είναι κι αυτό μέσα στη γενικότερη σημερινή… πράσινη κατάθλιψη. Ο Ντουρμισάι τραβάει τον Κουρμπέλη μέσα στην περιοχή στο 3’, ο Κουμπαράκης δε βλέπει τίποτα και κανείς δεν ξέρει πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη αν δινόταν η παράβαση και οι «πράσινοι» κατάφερναν να ανοίξουν το σκορ.

Όλα στραβά κι ανάποδα, λοιπόν, για τον Παναθηναϊκό σήμερα. Έναν Παναθηναϊκό που δείχνει να έχει ξεφουσκώσει, με τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στα όρια και με τον Δώνη να καλείται να βρει λύσεις ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αρχής γενομένης από το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ