ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Δώνης: “Είχαμε ανούσια κατοχή και ήμασταν ανύπαρκτοι επιθετικά”

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για την κακή εικόνα της ομάδας στη Νέα Σμύρνη αλλά και την αδυναμία της να παράξει απειλητικές φάσεις στα καρέ των γηπεδούχων.

Δώνης:

Ο Γιώργος Δώνης είπε τα εξής στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη:

Για το ματς: “Στη γενική εικόνα ήμασταν ανύπαρκτοι επιθετικά. Ενώ ξεκινήσαμε με καλή διάθεση και καλή κυκλοφορία μπάλας, στα πρώτα 11 λεπτά είχε μπει καλά η ομάδα όσον αφορά ένταση, ενέργεια και κίνηση. Δυστυχώς όλα αυτά ήταν καλά γύρω στα 20 μέτρα απ’ την αντίπαλη εστία. Δεν κάναμε συνδυαστικές ενέργειες, ούτε φέραμε την μπάλα καλά στην περιοχή, ούτε εκμεταλλευτήκαμε τα στημένα.

Η απόδοσή μας στο επιθετικό κομμάτι ήταν πολύ κακή. Ενώ ήμασταν προετοιμασμένοι για το τρανζίσιον του Πανιωνίου στο γκολ του αντιπάλου δεν συμπεριφερθήκαμε καλά. Το παιχνίδι είχε την ίδια εικόνα σχεδόν σε όλο το ματς. Είχαμε ανούσια κατοχή, χωρίς ουσιαστικές απειλές. Ο Πανιώνιος ήταν καλά οργανωμένος, έβαλε και δεύτερο γκολ σε στημένη φάση και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.307 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι περίεργο το παιχνίδι με την έννοια ότι εκεί που μπαίνεις σε μια διαδικασία να το κυνηγήσεις γίνεται γρήγορα το 2-0. Αυτό έχει ως συνέπεια να μεγαλώνει η απογοήτευση. Όταν είσαι δύο γκολ πίσω είναι μεγαλύτερη η απογοήτευση, μπορεί να κάνεις ενέργειες που δεν θα έκανες εκείνη τη στιγμή.

Για τους διαιτητές: Δεν μπορώ να πω για τους άλλους. Με ενδιαφέρει να συμπεριφέρομαι εγώ με σεβασμό και αυτό κάνω. Δεν θα μπω στη διαδικασία”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.