Ο Γιώργος Δώνης είπε τα εξής στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη:

Για το ματς: «Στη γενική εικόνα ήμασταν ανύπαρκτοι επιθετικά. Ενώ ξεκινήσαμε με καλή διάθεση και καλή κυκλοφορία μπάλας, στα πρώτα 11 λεπτά είχε μπει καλά η ομάδα όσον αφορά ένταση, ενέργεια και κίνηση. Δυστυχώς όλα αυτά ήταν καλά γύρω στα 20 μέτρα απ’ την αντίπαλη εστία. Δεν κάναμε συνδυαστικές ενέργειες, ούτε φέραμε την μπάλα καλά στην περιοχή, ούτε εκμεταλλευτήκαμε τα στημένα.

Η απόδοσή μας στο επιθετικό κομμάτι ήταν πολύ κακή. Ενώ ήμασταν προετοιμασμένοι για το τρανζίσιον του Πανιωνίου στο γκολ του αντιπάλου δεν συμπεριφερθήκαμε καλά. Το παιχνίδι είχε την ίδια εικόνα σχεδόν σε όλο το ματς. Είχαμε ανούσια κατοχή, χωρίς ουσιαστικές απειλές. Ο Πανιώνιος ήταν καλά οργανωμένος, έβαλε και δεύτερο γκολ σε στημένη φάση και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Είναι περίεργο το παιχνίδι με την έννοια ότι εκεί που μπαίνεις σε μια διαδικασία να το κυνηγήσεις γίνεται γρήγορα το 2-0. Αυτό έχει ως συνέπεια να μεγαλώνει η απογοήτευση. Όταν είσαι δύο γκολ πίσω είναι μεγαλύτερη η απογοήτευση, μπορεί να κάνεις ενέργειες που δεν θα έκανες εκείνη τη στιγμή.

Για τους διαιτητές: Δεν μπορώ να πω για τους άλλους. Με ενδιαφέρει να συμπεριφέρομαι εγώ με σεβασμό και αυτό κάνω. Δεν θα μπω στη διαδικασία».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου