ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μακέντα: “Δεν πρέπει να βρίσκουμε δικαιολογίες”

Ο Φεντερίκο Μακέντα δε στέκεται στη διαιτησία, αλλά στην κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού.

Μακέντα:

Ο Φεντερίκο Μακέντα δε στέκεται στη διαιτησία, αλλά στην κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού.

«Δεν ήταν το παιχνίδι που περιμέναμε. Όλοι έχουν την γνώμη τους για την κακή κατάσταση. Ξέρουμε πως δεν κάνουμε ευκαιρίες κι αυτό δεν είναι κακό. Δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ. Ίσως να σκεφτόμαστε υπερβολικά κι αυτό να μας κάνει νευρικούς. Έχουμε ποιότητα, πρέπει να ελευθερώσουμε το μυαλό μας για την τελική απόφαση. Θα δουλέψουμε και είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθούμε», είπε αρχικά ο Μακέντα και πρόσθεσε:

«Είναι καλή ώρα να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ αρχικά. Πρέπει να δώσουμε απάντηση στον εαυτό μας και στους οπαδούς μας, είναι καλή στιγμή να παίξουμε με καλή ομάδα. Πρέπει να δώσουμε πολλά, ξέρουμε τι σημαίνει για εμάς και τον κόσμο. Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι και ως ομάδα να μείνουμε ενωμένοι».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.160 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για τη διαιτησία, σχολίασε: «Στο πρώτο γκολ του Πανιώνιου νομίζω είναι καθαρό φάουλ. Έχω την μπάλα στα πόδια μου και είμαι έκπληκτος γιατί δεν τον έδωσε. Κι αυτά είναι εναντίον μας για τώρα, δεν πρέπει όμως να βρίσκουμε δικαιολογίες. Θα μας κάνουν αδύναμους και δεν το χρειαζόμαστε αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.