ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χατζηγιοβάνης: “Κάποια πράγματα πρέπει οι διαιτητές να τα βλέπουν”

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανιώνιο, αλλά και το γεγονός ότι ο διαιτητής δεν έδωσε το καθαρό πέναλτι στο τριφύλλι.

Χατζηγιοβάνης:

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανιώνιο, αλλά και το γεγονός ότι ο διαιτητής δεν έδωσε το καθαρό πέναλτι στο τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός χαφ στην κάμερα της NOVA:

«Στα εντός έδρας παιχνίδια έχουμε περισσότερες τελικές, απειλούμε περισσότερο. Στα εκτός έδρας δεν το κάνουμε αυτό. Μόνο με δουλειά μπορούμε να βελτιωθούμε και να γίνουμε ανταγωνιστικοί και να έχουμε περισσότερη δύναμη. Γιατί και σήμερα το ματς πήγε στη δύναμη και εμείς δεν ήμασταν καλοί».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.367 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είχατε αρκετά κενά στην άμυνα αλλά δείξατε μια φλυαρία και στην επίθεση καθώς ενώ είχατε την κατοχή της μπάλας δεν μπορέσατε να την αξιοποιήσετε;

«Ναι ισχύει αυτό φτάναμε καλά στα τρία τέταρτα του γηπέδου και μέχρι έξω από την περιοχή του αντιπάλου αλλά εκεί μπροστά μας έλειπε μια σωστή πάσα, μια σέντρα. Συνεχίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αυτό που είπα ήδη, μέσα από τη δουλειά να βελτιωθούμε και σε αυτό το κομμάτι».

Είστε προβληματισμένοι με τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών που ίσως σας φέρουν μακριά και από τον στόχο που έχετε, της κατάκτησης της 5ης θέσης;

«Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μέχρι τέλους και κόντρα στις ομάδες που είναι πιο κάτω από εμάς να τις κερδίσουμε και να δούμε στο τέλος τι θα καταφέρουμε».

Ακολουθούν τα τρία ντέρμπι, μπορεί μέσα απ’ αυτά να δούμε μια επανεκκίνηση του Παναθηναϊκού;

«Αυτά τα μας είναι διαφορετικά. Το κάθε ντέρμπι είναι διαφορετικό και σημαντικό για τον κόσμο του Παναθηναϊκού και πρέπει να πάρουμε ότι καλύτερο έρχεται για τη συνέχεια».

Τι αλλάζει στα εντός με τα εκτός έδρας παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό;

«Δεν θέλω να δικαιολογούμαι και να λέω για καιρικές συνθήκες και τέτοια. Δεν μπορώ να πω τι φταίει. Στα εντός έδρας παιχνίδια είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί. Μόνο στην Τρίπολη ήμασταν καλοί, βρήκαμε τελικές και παίξαμε με τη μπάλα στα πόδια μας».

Είναι και θέμα αποφάσεων που παίρνετε;

«Σίγουρα όταν στην τελική πάσα ή στην τελική σέντρα δεν βρίσκεις τη σωστή πάσα θα σπαταλήσεις την επίθεση σου».

Στο 2′ γίνεται μια παράβαση πάνω στον Κουρμπέλη, έχεις εικόνα γιατί είσαι δίπλα του;

«Ναι νομίζω και όπως μας είπαν ότι είναι 100% πέναλτι. Να πούμε για τους διαιτητές; Τι να πω. Πρέπει να είναι καλύτεροι και κάποια πράγματα να τα βλέπουν».

Το επερχόμενο ματς είναι κόντρα στον ΠΑΟΚ ο οποίος συνεχίζει με το αήττητο για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Ένα ρεκόρ πως έως τώρα κατέχει μόνο ο Παναθηναϊκός;

«Ναι το γνωρίζουμε αυτό. Πιστεύω θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι σε αυτό το ματς. Θέλουμε να σταματήσουμε το αήττητο του ΠΑΟΚ. Θα πρέπει όποια ευκαιρία μας δημιουργηθεί να την αξιοποιήσουμε και να είμαστε καλοί αμυντικά γιατί θα παίξουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα».

Στην εξέδρα ήταν και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος παρακολουθεί την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιείς…

«Δεν το γνώριζα ότι ήταν εδώ. Είναι από τα όνειρα μου να κληθώ στην Εθνική ανδρών. Έστω και σαν κλήση είναι ένας στόχος για μένα. Προσπαθώ σε κάθε αγώνα να βοηθάω τον Παναθηναϊκό και να κληθώ στην εθνική».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.