ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απόρησε με την αλλαγή του ο Κάτσε

Απορημένος έδειξε ο Έργκους Κάτσε μετά την αλλαγή του στο ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Απόρησε με την αλλαγή του ο Κάτσε

Ο Αλβανός χαφ των πράσινων αντικαταστάθηκε στο 74’ της αναμέτρησης από τον Γιώργο Δώνη και ενώ ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει ένα κόρνερ και εκείνος είχε πάει να το εκτελέσει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportime, ο Κάτσε κοίταξε προς τον πάγκο απορημένος όταν αντιλήφθηκε πως είναι αυτός που θα περάσει εκτός. Άλλωστε, ο Κάτσε ήταν από τους διασωθέντες παίκτες του τριφυλλιού σε μία γενικότερα πολύ κακή μέρα των περισσότερων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.