ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολοσσός – Παναθηναϊκός LIVE STREAMING

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Κολοσσό στη Ρόδο, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της basket league.

Κολοσσός - Παναθηναϊκός LIVE STREAMING

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Κολοσσό στη Ρόδο, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της basket league.

Οι “πράσινοι” θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους και θα παραταχθούν χωρίς τους  Νικ Καλάθη και Ιωάννη Παπαπέτρου, όπως φυσικά και τον Νίκο Παππά, ο οποίος έχει τεθεί εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν. Εκτός είναι και ο Λοτζέσκι, ενώ ο Τόμας ταλαιπωρείται από ίωση.

Αυτό θα είναι το 36ο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο της Betshop Basket League με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να μετράει 33 νίκες έναντι δύο του Κολοσσού H Hotels.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.538 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το επιμέρους σκορ είναι 15-2 για τους “πράσινους”, που έφυγαν με τη νίκη στις πέντε τελευταίες επισκέψεις τους στο “Βενετόκλειο”.

Το ματς (14:45) δεν έχει τηλεοπτική μετάδοση και μπορείτε να το δείτε LIVE STREAMING.

Δείτε το εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...