ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παίρνουν μέτρα στον ΠΑΟ: Αυτός είναι ο πρώτος που “τελειώνει”

"Τρέμει" μεγάλο συμβόλαιο. Ποιοι κάνουν... μπαμ; Πώς θα γυρίσει;

Παίρνουν μέτρα στον ΠΑΟ: Αυτός είναι ο πρώτος που

Αυτονόητος ο προβληματισμός (τουλάχιστον τέτοιος) στα ενδότερα του Παναθηναϊκού. Του αγωνιστικού τμήματος του Πανθηναϊκού. Προβλήματα εμφανή, σε κάθε επίπεδο, αδυναμία παραγωγής φάσεων, απουσία από το γκολ, ελλειματική ανασταλτική λειτουργία, ντεφορμέ ποδοσφαιριστές και προπονητής (το παράδεχεται άλλωστε και ο ίδιος) και το 2019 εξακολουθεί να είναι τραγικό για τους “πράσινους”.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.