ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος ο Κωνσταντίνου – Νέος πρόεδρος ο Μαυροκουκουλάκης!

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τη θέση του αναλαμβάνει ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

Τέλος ο Κωνσταντίνου - Νέος πρόεδρος ο Μαυροκουκουλάκης!

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τη θέση του αναλαμβάνει ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο κ. Μάνος Μαυροκουκουλάκης αναλαμβάνει από σήμερα πρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, στη θέση του παραιτηθέντος Βασίλη Κωνσταντίνου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον κ. Κωνσταντίνου για την πολυετή προσφορά του στη διοίκηση της ομάδας την τελευταία επταετία. Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ υπηρέτησε πιστά από πολλές διοικητικές θέσεις το σύλλογο, σε μία περίοδο με αρκετές χαρές όσο και δυσκολίες. Η σχέση του Βασίλη Κωνσταντίνου με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε πριν από δεκαετίες και η σημερινή παραίτησή του από το Δ.Σ. ολοκληρώνει αρμονικά ένα διοικητικό κύκλο. Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται στον κ. Κωνσταντίνου καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα που επέλεξε να κάνει».

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 980 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.