ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κοντός: Ο Ντίνος μας έφτιαξε τη μέρα!

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για ένα άνοστο πιάτο το οποίο έσωσε ο Ντίνος Μήτογλου με μια μαγική εμφάνιση.

Κοντός: Ο Ντίνος μας έφτιαξε τη μέρα!

Κοντός: H αλήθεια είναι πως όσο και αν λατρεύεις το μπάσκετ είναι κάποιοι αγώνες οι οποίοι λόγω και των συνθηκών που διαμορφώνονται χάνουν το ενδιαφέρον τους. Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, με πάρα πολλές απουσίες (Καλάθης, Παπαπέτρου, Τόμας πλην αυτών των Λοτζέσκι, Παππά) και με έναν Κολοσσό που καταγράφει τις χαμηλότερες πτήσεις των τελευταίων ετών. Και όμως πάντα γίνεται κάτι για να σου αλλάξει τη διάθεση. Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν ο βασικός λόγος, λοιπόν, που ο αγώνας στη Ρόδο απέκτησε ενδιαφέρον καθώς …έσπασε τα κοντέρ.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.