ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Νταμπίζας σε Περέιρα: “Πως γίνεται όλα τα λάθη να είναι εναντίον μας”

Ο Νίκος Νταμπίζας έδειξε βίντεο στον αρχιδιαιτητή, Μέλο Περέιρα, θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για τις διαιτησίες, με τον Πορτογάλο να κάνει λόγο για... ανθρώπινα λάθη.

Νταμπίζας σε Περέιρα:

Συνάντηση με τον Μέλο Περέιρα ειχε πρόσφατα ο Νίκος Νταμπίζας, με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού να μεταφέρει στον Πορτογάλο τα παράπονα του «τριφυλλιού» για τη διαιτησία.

Σύμφωνα με τη «LiveSport» και τον Βασίλη Βέργη ο Νταμπίζας έδειξε φάσεις από τους αγώνες του Παναθηναϊκού κόντρα σε Ξάνθη, Λάρισα, ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό με τον Περέιρα να απαντάει πως «πρόκειται για ανθρώπινα λάθη».

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είπε μεταξύ άλλων στον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή: «πώς γίνεται, κύριε Περέιρα, όλα τα ανθρώπινα λάθη να είναι φέτος εις βάρος του Παναθηναϊκού;».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, για τους «πράσινους» δεν φαίνεται πως άλλαξε κάτι στο θέμα της διαιτησίας, καθώς την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη είδαν τον ρέφερι Κουμπαράκη να μην τους δίνει καθαρό πέναλτι μόλις στο 3ο λεπτό, αλλά και τον Β΄ βοηθό να κάνει τρομερά λάθη σε υποδείξεις οφσάιντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.