ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Για το μεγάλο «διπλό» η Μίλαν!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Για το μεγάλο «διπλό» η Μίλαν!

Παρά το γεγονός ότι είναι Τρίτη (26/02), το κουπόνι του στοιχήματος περιλαμβάνει ικανοποιητικό αριθμό παιχνιδιών. Ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ιταλίας, ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Μίλαν, κλέβει την παράσταση και βγάζει στοιχηματική επιλογή. Το ίδιο συμβαίνει και με αγώνες από το Κύπελλο Πορτογαλίας και το Λιγκ Τρόφι Αγγλίας. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το στοίχημα live, όπως είναι τα ζωντανά αποτελέσματα αγώνων. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Ματσάρα στο «Ολίμπικο»

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας, και μάλιστα από ματσάρα! Ο λόγος, για το Λάτσιο – Μίλαν, που θα δώσουν και ρεβάνς στο Μιλάνο. Δύο ομάδες που παλεύουν για την τετράδα στο πρωτάθλημα, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και σε αυτήν τη διοργάνωση. Η Μίλαν, τον τελευταίο καιρό, παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο και παίρνει συνεχόμενες νίκες. Η μεταγραφή του Πιόντεκ έχει αποδειχθεί «λίρα εκατό» και τα γκολ του Πολωνού στράικερ χαρίζουν βαθμούς στους «Ροσονέρι». Πιο πρόσφατο… θύμα της Μίλαν, ήταν η Έμπολι, που ηττήθηκε εύκολα με 3-0 στο «Σαν Σίρο». Η ομάδα του Γκατούζο θέλει πολύ το κύπελλο, και βλέποντας τη Γιουβέντους να έχει αποκλειστεί, ξέρει ότι παίζει με ακόμα μεγαλύτερες πιθανότητες.

Στον αντίποδα, η Λάτσιο προέρχεται από τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι ξεκάθαρα ντεφορμέ, και βλέπει το όνειρο της τετράδας να απομακρύνεται. Τα ατού της δεν πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, και αυτό της στοιχίζει. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Μίλαν παίζει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο και πάει… αγριεμένη στο «Ολίμπικο» για να καθαρίσει την πρόκριση. Φαίνεται ότι ο Γκατούζο έχει βρει τον τρόπο η ομάδα του να αποδίδει, και θα παίξει για τη νίκη απόψε. Η φόρμα της Μίλαν και η κακή κατάσταση της Λάτσιο, μας οδηγούν στο 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), σε απόδοση 2.05.

Αντιστέκεται η Μπράγκα στο ντέρμπι

Επίσης στα ημιτελικά βρίσκεται και το κύπελλο Πορτογαλίας. Και εδώ, η σημερινή μέρα περιλαμβάνει ντέρμπι. Η Πόρτο θα υποδεχθεί την Μπράγκα, ενώ θα ακολουθήσει και επαναληπτικός. Αυτή η περίοδος βρίσκει την Πόρτο σε μια περίεργη κατάσταση. Οι «Δράκοι» έκαναν αγωνιστική «κοιλιά» στο πρωτάθλημα και είδαν τη διαφορά από την Μπενφίκα να μειώνεται στον πόντο. Θα διεκδικήσουν εννοείται και το κύπελλο, αλλά σαφώς, το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα. Σε μια δύσκολη φάση για αυτούς, έρχεται ο ημιτελικός με την Μπράγκα, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι τίτλου με την Μπενφίκα το Σάββατο. Δεν αποκλείεται, ο προπονητής της Πόρτο να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές, αφού στο κύπελλο έχει και δεύτερο παιχνίδι για να διορθώσει τυχόν σφάλματα.

Η Μπράγκα λοιπόν, έχει την ευκαιρία να επωφεληθεί των συνθηκών και θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι καλή ομάδα, και παρουσιάζεται σταθερή τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Αν παίξει όπως μπορεί, τότε έχει τα φόντα να βάλει δύσκολα στην Πόρτο, και γιατί όχι να φύγει και με χαμόγελα από το «Ντραγκάο». Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα αποδειχθούν «σκληρό καρύδι», και πάμε με το Μπράγκα +1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Μπράγκα χάσει με ένα γκολ διαφορά), σε απόδοση 1.80.

Μπορεί την πρόκριση η Μπέρι

Στο πρόγραμμα της ημέρας, εντοπίζεται ένας ακόμα ημιτελικός, αυτή τη φορά για το Λιγκ Τρόφι Αγγλίας. Οι ομάδες που θα κοντραριστούν, είναι η Μπέρι και η Πόρτσμουθ. Να σημειωθεί, πως το ματς είναι μονό και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν πέναλτι. Η Μπέρι πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στη League Two και ετοιμάζεται για την άνοδο, όντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, που τις έχει συνδυάσει με ωραίο ποδόσφαιρο. Απόψε, επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της, με φόντο τον τελικό του «Γούμπλεϊ». Η Πόρτσμουθ αγωνίζεται μια κατηγορία πάνω από την Μπέρι, αλλά δεν τρομάζει.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι καλά, και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματά τους. Έχουν μόλις μία νίκη στα έντεκα τελευταία παιχνίδια τους, για όλες τις διοργανώσεις. Σε αυτά, μετράνε έξι ισοπαλίες. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων δεν είναι μεγάλη, και η Μπέρι μπορεί να πάρει τη νίκη – πρόκριση. Οι γηπεδούχοι έχουν αποδείξει ότι δεν πρέπει να τους υποτιμάει κανείς, και θα τα δώσουν όλα για να υποτάξουν την Πόρτσμουθ, με τη βοήθεια του κόσμου τους. Έτσι, εμπιστευόμαστε την Μπέρι, και στηρίζουμε τον 1 DNB σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE