ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμμανουηλίδης, η επιστροφή

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού μετά την τιμωρία της μιας εβδομάδας.

Εμμανουηλίδης, η επιστροφή

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού μετά την τιμωρία της μιας εβδομάδας.

Ο νεαρός άσος πήρε το μάθημά του για τη στιγμιαία αντίδραση και το πειθαρχικό παράπτωμα που έκανε τους ανθρώπους της ομάδας να οδηγηθούν στην απόφαση της τιμωρίας. Μια τιμωρία η οποία δεν έγινε για… εκδίκηση, αλλά για να μάθει από το λάθος του ο 18χρονος και να γίνει καλύτερος σε κάθε επίπεδο.

Ο Εμμανουηλίδης επέστρεψε χθες στις προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για τη συνέχεια, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Το αν θα χρησιμοποιηθεί ή όχι θα εξαρτηθεί από τις προθέσεις και τα πλάνα του Γιώργου Δώνη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.745 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.