ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ

Κοντά σε συμβιβασμό με Ρινάλντι ο Παναθηναϊκός

Κοντά σε συμφωνία με τον Λαουτάρο Ρινάλντι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός προκειμένου να κλείσει οριστικά η υπόθεση του.

Κοντά σε συμβιβασμό με Ρινάλντι ο Παναθηναϊκός

Πολύ κοντά στο να κλείσει το θέμα του Λαουτάρο Ρινάλντι είναι ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με την SportDay οι δύο πλευρές βρίσκονται σε καθημερινή επαφή, προκειμένου να επέλθει συμφωνία και να κλείσει ένα μέτωπο, το οποίο αποτέλεσε βραχνά για την ΠΑΕ.

Όπως όλα δείχνουν ο Αργεντινός επιθετικός θα απαντήσει θετικά στην νέα πρόταση που του έχουν προτείνει οι «πράσινοι», υπογράφοντας παράλληλα τον διακανονισμό που του έχει προταθεί ενώ στόχος των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι να έχει βρεθεί λύση, πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα (5/3).

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 259.176 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ