ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τη Σαουθάμπτον στο ντέρμπι παραμονής!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Με τη Σαουθάμπτον στο ντέρμπι παραμονής!

Τετάρτη σήμερα (27/02), αλλά η δράση στα γήπεδα της Ευρώπης καλά κρατεί. Στην Πρέμιερ Λιγκ, έχουμε ντέρμπι παραμονής, ανάμεσα στη Σαουθάμπτον και τη Φούλαμ. Το ματς, προσφέρει στοιχηματική επιλογή. Επιπλέον, θα ασχοληθούμε και με δύο παιχνίδια από Β’ Γερμανίας και Β΄Ιταλίας. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Interwetten. Ας δούμε τις προβλέψεις μας!

Τραγική στα εκτός η Φούλαμ

Η Πρέμιερ Λιγκ παίζει «μπάλα» και απόψε, με κρίσιμες αναμετρήσεις να λαμβάνουν χώρα. Μία από αυτές, είναι αναμφισβήτητα το Σαουθάμπτον – Φούλαμ. Πρόκειται για ένα ντέρμπι παραμονής, στην 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι είναι στο -1 από τη σωτηρία, και με «όπλο» την έδρα τους θα προσπαθήσουν να τα καταφέρουν. Προέρχονται από δύο σερί ήττες, αλλά σε πολύ δύσκολα ματς και η απόδοσή τους δεν μπορεί να θεωρηθεί κακή. Συν τοις άλλοις, οι «Άγιοι» δεν έχουν χάσει ποτέ από τη Φούλαμ στο γήπεδό τους, μετρώντας τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Η νίκη μοιάζει μονόδρομος για τη Σαουθάμπτον, αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία. Διαφορετικά, η κατάσταση γίνεται περίπλοκη. Η Φούλαμ εξάλλου, είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει νίκη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.

Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της Πρέμιερ Λιγκ και δυσκολεύεται αφάνταστα να κρατήσει το μηδέν. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε με 3-1 από τη Γουέστ Χαμ και φαίνεται ότι χάνει το τρένο της παραμονής. Το σημερινό ματς μοιάζει με τελικό για αυτήν, αλλά είναι αμφίβολο αν μπορεί να πάρει κάτι. Η Φούλαμ είναι πολύ κακή μακριά από το «σπίτι» της, και η Σαουθάμπτον θα φροντίσει να το εκμεταλλευτεί. Εμπιστευόμαστε τους γηπεδούχους, και πάμε με τον «άσο» απόδοση 1.94.

Με τα γκολ στη Γερμανία

Σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, η Άουε φιλοξενεί την Κολωνία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, και έχουν ισχυρό κίνητρο. Ο προπονητής τους δήλωσε ότι δεν θα κλειστούν πίσω, αλλά θα προσπαθήσουν να πάρουν την μπάλα από την Κολωνία και να την απειλήσουν. Η Άουε τα πηγαίνει καλά στο επιθετικό κομμάτι, ειδικά εντός έδρας. Έχει τα φόντα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική κόντρα στους ισχυρούς φιλοξενούμενους. Άλλωστε, αυτοί ταλαιπωρούνται από αμυντικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό. Όμως, η Κολωνία είναι ίσως η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, και τα πάει περίφημα στο δημιουργικό κομμάτι. Με νίκη σήμερα επιστρέφει στην κορυφή και θα την κυνηγήσει με κάθε τρόπο.

Μετά την ήττα της με 3-2 από την Πάντερμπορν, κέρδισε με 3-1 τη Σαντχάουζεν. Φυσικά, θα πάει να κάνει το παιχνίδι της στην έδρα της Άουε και να επιβάλει τον δικό της ρυθμό. Δεν θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα αποτελέσουν εύκολο εμπόδιο για την Κολωνία. Έχουν τα φόντα να πετύχουν γκολ και να της κάνουν τη ζωή δύσκολη. Σε κάθε περίπτωση, το ματς αναμένεται θεαματικό, με γκολ εκατέρωθεν. Στηρίζουμε λοιπόν το Goal/Goal, στο 1.90.

Κερδίζει η Σπέτσια

Η Serie B έχει φτάσει στην 26η αγωνιστική της και σήμερα η Σπέτσια θα υποδεχθεί τη Λιβόρνο. Στον πρώτο γύρο, η Σπέτσια είχε κερδίσει άνετα τη σημερινή της αντίπαλο, με 1-3. Η Λιβόρνο, μάχεται για την παραμονή, και με την αντεπίθεση που κάνει τις τελευταίες αγωνιστικές έχει βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Παρόλα αυτά, η θέση της είναι επίφοβη. Τα εκτός έδρας ματς είναι το αδύναμο σημείο της, αφού έχει μαζέψει μόλις επτά βαθμούς σε έντεκα αναμετρήσεις. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ποιοτικά, και αυτό «βγάζει μάτι» όταν δεν αγωνίζεται στο γήπεδό της.

Η Σπέτσια είναι εντός των πλέι-οφ ανόδου, και δύσκολα μπορεί να κοιτάξει παραπάνω. Περισσότερο, πρέπει να διαφυλάξει αυτήν τη θέση. Πρόκειται για μια ομάδα που βρίσκει λύσεις επιθετικά και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Προέρχεται από δύο σερί ήττες, στις οποίες όμως ήταν ανταγωνιστική. Θέλει λοιπόν, να επιστρέψει στις επιτυχίες. Είναι ανώτερη από το Λιβόρνο και μπορεί να την υποτάξει, με τη βοήθεια του κόσμου της. Έτσι, επιλογή μας είναι ο «άσος» σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο YouTube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE