ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιτίνο: «Να δω άλλη εικόνα από τα προηγούμενα εκτός έδρας ματς»

Οι δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο πριν από την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για τα Κανάρια.

Πιτίνο: «Να δω άλλη εικόνα από τα προηγούμενα εκτός έδρας ματς»

Οι δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο πριν από την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για τα Κανάρια.

Να δει μια εικόνα καλύτερη συγκριτικά με αυτές των εκτός έδρας αγώνων που έχουν προηγηθεί είναι το ζητούμενο του Παναθηναϊκού στο ματς με την Γκραν Κανάρια σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο κατά την αναχώρηση των πράσινων για την Ισπανία.

«Η Γκραν Κανάρια μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο αλλά μέσα στο γήπεδο της μπορεί να κάνει ζημιά. Η δική μας ομάδα παίζει σιγά σιγά βάσει των πραγματικών της δυνατοτήτων, θέλουμε να φτάσουμε στο όριο της προοπτική μας και τώρα παίζουμε κοντά σε αυτό το σημείο», ανέφερε ο Πιτίνο και πρόσθεσε:

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.173 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αν η ομάδα αρχίσει να παίζει όπως στο ΟΑΚΑ, θα μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι οφ. Αυτό που θέλω να δω προ πάντων είναι διαφορετική εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.