ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Πρέπει να κερδίσουμε, είμαι έτοιμος να παίξω στο “4”»

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για το παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια και την απουσία του Ντεσόν Τόμας.

Γκιστ: «Πρέπει να κερδίσουμε, είμαι έτοιμος να παίξω στο

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για το παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια και την απουσία του Ντεσόν Τόμας.

“Πάντα υπάρχει κίνητρο για τη νίκη. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, πλησιάζουν τα πλέι-οφ. Μπορεί να μην έχουν αυτό τον στόχο, αλλά εμείς παλεύουμε γι’αυτό και πρέπει να κερδίσουμε αυτό το ματς», ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός  και συμπλήρωσε:

«Η Γκραν Κανάρια παίζει πάντα καλά στην έδρα της. Πρέπει να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ματς και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Είναι μία σκληρή ομάδα, έχει εμπειρία και δεν θα είναι εύκολο, αλλά πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 49.013 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με την απουσία του ΝτεΣόν Τόμας και την επιλογή να παίξει στο «4», ανέφερε: «Αυτό λένε όλοι, συνέχεια μιλούν για τις θέσεις! Ήμουν πάντα “4”, παίζω στο “5” για το pick and roll. Αν ο προπονητής θέλει να παίξω εκεί, είμαι έτοιμος».

Τέλος, ο Γκιστ τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, πρέπει να κερδίσουμε. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.