ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκή Συμμαχία: “Ηρθε η στιγμή να δείξουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του”!

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία με ανακοίνωσή της καλεί τον κόσμο του "τριφυλλιού" να δώσει δυναμικό "παρών" στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και να στείλει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Παναθηναϊκή Συμμαχία:

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία με ανακοίνωσή της καλεί τον κόσμο του “τριφυλλιού” να δώσει δυναμικό “παρών” στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και να στείλει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Διανύοντας το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου, μετά από ένα ολόκληρο χρόνο εξαπάτησης και εξευτελισμού του συλλόγου από την ίδια της τη διοίκηση, η ιστορία επιτάσσει η Παναθηναϊκή Συμμαχία να καλέσει όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού να παραβρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για να πάρει την νίκη όπως μόνο εκείνος ξέρει, με τις σημαίες μας ψηλά.

 Καλεί τους παίχτες να καταλάβουν το πόσο σημαντική είναι για την ιστορία του συλλόγου η νίκη σε αυτό τον αγώνα και να παίξουν με όλη τους την ψυχή για το τριφύλλι που κουβαλάνε στο στήθος τους.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.962 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήρθε η στιγμή, όλοι μας να τιμήσουμε την ιστορία μας, τον Παύλο, τον Ζαχαρία, τα αδέλφια μας εκεί ψηλά και να στείλουμε με βροντερή φωνή ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για το ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του!

Όλοι εκεί ! Αήττητο μόνο εμείς !».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.