ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φώτσης: “Με προσέγγισαν πολλές φορές οι Αγγελόπουλοι”

Ο Αντώνης Φώτσης μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ενδιαφέρον των Αγγελόπουλων στο παρελθόν.

Φώτσης:

Ο Αντώνης Φώτσης μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ενδιαφέρον των Αγγελόπουλων στο παρελθόν.

Ο Φώτσης μίλησε στο athletestories.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε στιγμές όπου οι αδερφοί Αγγελόπουλοι τον προσέγγισαν.

«Με είχαν προσεγγίσει πολλές φορές. Όπως ξέρεις, δεν είμαι άνθρωπος που μιλάει πολύ, οπότε δεν ήξεραν τι τύπος είμαι. Η προσέγγιση έγινε μέσω του μάνατζέρ μου. Αυτό το είδα ως πολύ αξιοπρεπές και κολακευτικό. Καλώς ή κακώς, υπάρχει διαμάχη μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και εννοώ αυτή που αφορά τους αγωνιστικούς χώρους.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέσα μου, είχα νιώσει πολύ ωραία και προσπάθησα να αρνηθώ, όσο πιο ευγενικά και ωραία μπορούσα. Ήταν κύριοι με “κάππα κεφαλαίο” και τους έχω πολύ ψηλά. Ο λόγος που δεν πήγα δεν είναι γιατί ήταν ο Ολυμπιακός που για κάποιο λόγο έπρεπε να “σιχαίνομαι”. Καμία σχέση. Όλα αυτά τα λέω, γιατί μου συμπεριφέρθηκαν πάρα πολύ καλά και θα ήταν άδικο να μη τα πω”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...