ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκραν Κανάρια – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Έφτασε η αποστολή στο Λας Πάλμας

Γκραν Κανάρια - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Έφτασε η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Ισπανία, για την αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια αύριο στις 22:00.

Γκραν Κανάρια - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Έφτασε η αποστολή στο Λας Πάλμας

Γκραν ΚανάριαΠαναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η αποστολή του «τριφυλλιού» αναχώρησε σήμερα το πρωί, με προορισμό την Ισπανία και την περιοχή Λας Πάλμας. Οι «πράσινοι» έφτασαν πριν από λίγη ώρα στον προορισμό τους και αύριο καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Γκραν Κανάρια για την 24η αγωνιστική της Euroleague,

Η αποστολή των Κυπελλούχων Ελλάδος έφτασε στα Κανάρια Νησιά, έπειτα από ταξίδι 6 ωρών. Μαζί με τους παίκτες του Ρικ Πιτίνο ήταν και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι γέμισαν το τσάρτερ.

Γκραν Κανάρια - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναμένεται να προπονηθεί για τελευταία φορά σήμερα το απόγευμα, πριν από τη σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.580 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι το Γκραν Κανάρια – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 22:00.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.