ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός – Χανιά: Τότε θα γίνει η αναμέτρηση!

Παναθηναϊκός – Χανιά: Η ΕΟΚ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε το πότε θα πραγματοποιηθεί η εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τα Χανιά.

Παναθηναϊκός – Χανιά: Τότε θα γίνει η αναμέτρηση!

Παναθηναϊκός – Χανιά: Ο Παναθηναϊκός ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την Κυριακή που μας πέρασε τα Χανιά στο «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Παρόλα αυτά η αναμέτρηση δεν πραγματοποιήθηκε, μιας και τα Χανιά δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών και να αγωνιστούν.

Ο λόγος φυσικά ήταν οι ακραίες καιρικές συνθήκες, οι οποίες δεν επέτρεψαν στους κρητικούς να ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα »
Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα » 743 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με απόφαση της σήμερα η ΕΟΚ γνωστοποίησε ότι η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση την Τετάρτη η 27/02. Οι καιρικές συνθήκες είναι καλές και όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί κανονικά το Παναθηναϊκός – Χανία, μιας και οι κρητικοί θα καταφέρουν να ταξιδέψουν.

Αναλυτικά η απόφαση:

«-Ο εξ’ αναβολής αγώνας ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ, για την 15η αγωνιστική της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (1ος Όμιλος), θα διεξαχθεί στις 13/03/2019 και ώρα 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Π. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ».»

Θυμίζουμε τις υπόλοιπες αναμετρήσεις που αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας:

Νέο Ληξούριο-ΑΕΝ Κηφισιάς για τη 17η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

ΟΦΗ-Έξω Παναγίτσα για τη 17η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ίκαρος Ν. Σμύρνης-Δειλινό για τη 17η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...