ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κωμωδία στην Τούμπα με πρόκριση του ΠΑΟΚ

Με πέναλτι - εφεύρεση και με τον διαιτητή να το δίνει με καθυστέρηση μετά τις... φωνές στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-2 τον Πανιώνιο στην παράταση σε ματς - κωμωδία. Απαράδεκτες δηλώσεις Λουτσέσκου. Δε συνέχισαν το ματς οι κυανέρυθροι σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Πολλά λάθη από τον Σκουλά.

Κωμωδία στην Τούμπα με πρόκριση του ΠΑΟΚ

Με πέναλτι – εφεύρεση και με τον διαιτητή να το δίνει με καθυστέρηση μετά τις… φωνές στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-2 τον Πανιώνιο στην παράταση σε ματς – κωμωδία. Απαράδεκτες δηλώσεις Λουτσέσκου. Δε συνέχισαν το ματς οι κυανέρυθροι σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Πολλά λάθη από τον Σκουλά.

Έπειτα από ένα ματς – ροντέο με το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας να είναι 2-1 υπέρ του δικεφάλου του βορρά και να πηγαίνει στην παράταση, οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή. Χρειάστηκαν… βέβαια τη βοήθεια του διαιτητή Σκουλά (που γενικώς τα έκανε μούσκεμα στο ματς). Λίγο πριν από το φινάλε, έπειτα από σουτ η μπάλα βρήκε τα πλευρά του Μανθάτη μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής κοντοστάθηκε, η άμυνα του Πανιωνίου απομάκρυνε και τελικά με καθυστέρηση δευτερολέπτων, δόθηκε πέναλτι! Βλέπετε, οι… φωνές στην Τούμπα έπιασαν τόπο.

Με γκολ του Βιεϊρίνα ο ΠΑΟΚ έκανε το 4-2, σκορ που ήθελε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μη συνεχίσουν το ματς, ως ένδειξη διαμαρτυρίας και την κωμωδία να συνεχίζεται με απίστευτες δηλώσεις του Λουτσέσκου, με τον Κόρμπο να είναι έξαλλος και τους Θεσσαλονικείς για μια ακόμη φορά να κάνουν… επίδειξη δύναμης.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.250 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.