ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Δώνη για ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ - Ποια τα πλάνα του Γιώργου Δώνη.

Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Δώνη για ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ – Ποια τα πλάνα του Γιώργου Δώνη.

Οι “πράσινοι” αρχίζουν την τριάδα των ντέρμπι και ψάχνουν επιστροφή στις επιτυχίες μετά και την ήττα στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο. Φυσικά, κόντρα στον δικέφαλο του βορρά μόνο εύκολα δε θα είναι τα πράγματα. Οι Θεσσαλονικείς είναι το φαβορί, όμως, το “τριφύλλι” είναι αποφασισμένο να παλέψει και να δείξει ότι θα είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος που θα διεκδικήσει το παιχνίδι.

Ο Γιώργος Δώνης θα έχει ξανά στη διάθεσή του τους Ινσούα και Γιόχανσον. Ο πρώτος είναι καλά μετά το κάταγμα στο ζυγωματικό, ενώ ο δεύτερος επιστρέφει από τιμωρία.  Είναι πολύ πιθανό να δούμε ξανά τριάδα στην άμυνα, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να είναι πιο θωρακισμένος στα μετόπισθεν. Με Κολοβέτσιο, Μαυρομμάτη και πιθανότατα Πούγγουρα. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Κουρμπέλης, Κάτσε, Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης θα είναι στα άκρα και στην κορυφή ο Μακέντα.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.178 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...