ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Μόνο σεβασμός για τον Ιαν Βουγιούκα

Ο Ιαν Βουγιούκας είναι ο παίκτης που πάντα θα δώσει κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. To έκανε και χθες στο ματς με την Γκραν Κανάρια.

Μόνο σεβασμός για τον Ιαν Βουγιούκα

Ο Ιαν Βουγιούκας είναι ο παίκτης που πάντα θα δώσει κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. To έκανε και χθες στο ματς με την Γκραν Κανάρια.

Ο έμπειρος σέντερ δεν αποτελεί, απλώς, την ήρεμη δύναμη στην πράσινη ρακέτα. Είναι και ο αθλητής που θα δώσει στο παρκέ ό, τι έχει και δεν έχει και φυσικά θα βγάλει διαφορετικά στοιχεία και πολύ… μυαλό στο παιχνίδι της ομάδας του. Το κάνει πάντα όταν καλείται από τον προπονητή του να μπει σε μια αναμέτρηση, το έκανε και χθες στα Κανάρια.

Οταν επιστρατεύτηκε από τον Πιτίνο κι ενώ το σκορ ήταν στο 57-63, με τον Παναθηναϊκό να δέχεται πίεση, ο Βουγιούκας έβαλε την πινελιά και αποδείχθηκε σε ένα από τα σημεία κλειδιά για την ομάδα. Αγωνίστηκε 7 λεπτά και μόλις επέστρεψε στον πάγκο, το σκορ ήταν 69-84, με τον Ιαν να έχει σημαντική συνεισφορά σε αυτό, είτε με τις άμυνες που έπαιξε, είτε με τις κινήσεις του στην επίθεση.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.088 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι χαρακτηριστική η φάση στην οποία ο Βουγιούκας με τρομερή προσποίηση άδειασε τρεις παίκτες και πέτυχε ένα εκπληκτικό καλάθι, δείχνοντας γιατί είναι πολύτιμος και γιατί αξίζει τον σεβασμό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.