Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι ξανά εδώ και με τη βελτίωση στο παιχνίδι του δείχνει γιατί αποτελεί ένα μεγάλο πρότζεκτ για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό μπάσκετ.

Ο νεαρός σέντερ είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για το «τριφύλλι». Στην επιστροφή του από τις ΗΠΑ και το NBA έδειξε ότι χρειάζεται πολλή δουλειά για να βγάλει στο παρκέ αυτό που περιμένουν όλοι και να αποτελέσει τον μεγάλο επόμενο σέντερ. Μπορεί να το κάνει, αρκεί να ιδρώσει, να βάλει το κεφάλι κάτω και να βελτιώσει όλες του τις αδυναμίες, ανακτώντας, παράλληλα, ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Ακόμη υπάρχει δρόμος, αλλά όλα τα παραπάνω είναι στο χέρι του.

Ο Ρικ Πιτίνο τον πιστεύει και δουλεύει πολύ μαζί του. Η χθεσινή εμφάνιση του Παπαγιάννη στα Κανάρια είναι άκρως ενθαρρυντική και ελπιδοφόρα. Φυσικά, κανείς δεν πρέπει να επαναπαύεται. Χρειάζονται πολλά περισσότερα για να φανεί η πραγματική αξία του Big Papa και να διαψευστούν όλοι όσοι τον θεωρούν απλώς έναν ακόμη ψηλό.

Ο Παπαγιάννης είχε χθες μια σημαντική συνεισφορά στο παιχνίδι της ομάδας. Σε 14:47 σημείωσε 14 πόντους, με εντυπωσιακά στατιστικά. Είχε 7/8 δίποντα, ενώ έπαιξε και καλή άμυνα. Μάζεψε συνολικά 5 ριμπάουντ, 2 επιθετικά και 3 αμυντικά. Επίσης, μοίρασε μια ασίστ.

Ας ελπίσουμε όλοι σε ανάλογη και καλύτερη συνέχεια σε ακόμη δυσκολότερα παιχνίδια. Το βέβαιο είναι ότι η σκληρή δουλειά από τον Παπαγιάννη θα πρέπει να συνεχιστεί.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου