ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το 3-4-3 και το ερωτηματικό

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Δώνης καταστρώνει τα πλάνα του.

Παναθηναϊκός: Το 3-4-3 και το ερωτηματικό

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Δώνης καταστρώνει τα πλάνα του.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» αυτές τις μέρες έχει δουλέψει πολύ στην ανάπτυξη, τα τελειώματα και την τακτική. Προσπαθεί να βελτιώσει τις αδυναμίες που βλέπει από την ομάδα του το τελευταίο διάστημα και να την παρουσιάσει πανέτοιμη για το μεγάλο ματς της Κυριακής. Μοναδικός στόχος, φυσικά, είναι η νίκη. Μπορεί οι «πράσινοι» να είναι το αουτσάιντερ, αλλά θα πρέπει να παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο αποκλειστικά και μόνο για το νικηφόρο αποτέλεσμα και να πάρουν μια μεγάλη νίκη που θα τους ανεβάσει και την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας, αλλά και θα τους δώσει πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για την 5η θέση.

Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται να έχει καταλήξει σε τριάδα στην άμυνα. Αν δεν κάνει κάποια έκπληξη, ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στα στόπερ θα παίξουν οι Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης και Πούγγουρας. Δεξιά ο Γιόχανσον και αριστέρα ο Ινσούα, με τους δυο παίκτες να επιστρέφουν.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 101.881 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα χαφ ο σίγουρος είναι ο Κουρμπέλης και από εκεί και πέρα υπάρχει ερωτηματικό για μια θέση. Ο Κάτσε θεωρείται επικρατέστερος αντί του Δώνη. Οσον αφορά στις άλλες θέσεις, θα τις πάρουν οι Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης και Μακέντα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...