ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρέθυμνο – Παναθηναϊκός: Με Τόμας αλλά χωρίς Μήτογλου στην Κρήτη

Ρέθυμνο - Παναθηναϊκός: Η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έφτασε πριν από λίγο στο Ρέθυμνο, για την αυριανή αναμέτρηση με την τοπική ομάδα, με τον Ντεσόν Τόμας να υπολογίζεται κανονικά από τον Πιτίνο.

Ρέθυμνο - Παναθηναϊκός: Με Τόμας αλλά χωρίς Μήτογλου στην Κρήτη

Ρέθυμνο – Παναθηναϊκός: Πριν από λίγο η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έφτασε στην Κρήτη. Στην «πράσινη» αποστολή συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Ντεσόν Τόμας ενώ στην Αθήνα έμειναν οι Παππάς, Λοτζέσκι αλλά και Μήτογλου.

Το Ρέθυμνο – Παναθηναϊκός αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο στις 17:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

To «τριφύλλι» θέλει να «καθαρίσει» το παιχνίδι από νωρίς και με τον τρόπο αυτό να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στην Basket League.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει καταφέρει να μείνει αήττητος στην ιστορία αυτών των αναμετρήσεων αφού με τη νίκη του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ, έφτασαν τις 17 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, κάνοντας το 8/8 στην Κρήτη. Στα ματς του Ρεθύμνου, η τοπική ομάδα έφτασε πιο κοντά στην επιτυχία μόνο σε εκείνο της σεζόν 2011-12 όταν ηττήθηκε με 72-77 (Ράιτ 18, Λάτοβιτς 14 – Μπατίστ 22, Καϊμακόγλου 11). Στις υπόλοιπες επτά επισκέψεις του στο “Μ.Μερκούρη”, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ νίκησε με διαφορές 15 ως 34 πόντους.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθύμισε από την άλλη πως λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση.

Ρέθυμνο - Παναθηναϊκός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.