ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Συγκλονιστικός ο κόσμος του Παναθηναϊκού»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης στο blog στον ΕΣΑΚΕ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Παπαγιάννης: «Συγκλονιστικός ο κόσμος του Παναθηναϊκού»

Γιώργος Παπαγιάννης

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στο Esake.gr:

«Καλησπέρα σας

Τα ξαναλέμε μετά από αρκετό καιρό από αυτή εδώ τη γωνιά. Μετά το μακρινό ταξίδι στα Κανάρια Νησιά πηγαίνουμε στο Ρέθυμνο για μια δύσκολη αναμέτρηση του ελληνικού πρωταθλήματος απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα που παλεύει σκληρά για την παραμονή της στην κατηγορία. Έχουμε εξαιρετική ψυχολογία μετά από τις νίκες επί της Χίμκι και της Γκραν Κανάρια, οι οποίες μας διατηρούν μέσα στη διεκδίκηση της πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.242 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω μια ειδική αναφορά στον κόσμο μας. Περισσότεροι από 200 φίλαθλοι μας ακολούθησαν και μας στήριξαν στην άλλη άκρη της Ευρώπης. Δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να μας δίνουν δύναμη.

Είναι πραγματικά συγκλονιστικό όπου κι αν αγωνιζόμαστε να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Τους ευχαριστούμε πολύ και υποσχόμαστε πως θα κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε χαρούμενους.

Γνωρίζουμε πως έχουμε δρόμο μπροστά μας, έξι πολύ δύσκολα ματς για την κανονική περίοδο αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να πολεμήσουμε σκληρά μέχρι τέλους για να τα καταφέρουμε. Αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά ως τελικό και αυτό θα κάνουμε και απέναντι στη Νταρουσαφακα.

Προφανώς με αυτό θα ασχοληθούμε από Δευτέρα καθώς όπως προανέφερα αυτό που έχουμε στο μυαλό μας τώρα είναι το παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας και να διατηρήσουμε το αήττητο στο πρωτάθλημα.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Γιώργος»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.