ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα απάντηση Τριανταφυλλόπουλου σε Καραπαπά: «Αστοιχείωτε υπάλληλε…»

Η κόντρα του Ολυμπιακού και του Κώστα Καραπαπά με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με αφορμή τις αποκαλύψεις του zougla.gr για την υπόθεση Τζήλου συνεχίζεται, με τον δημοσιογράφο να απαντά στην τελευταία θέση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Νέα απάντηση Τριανταφυλλόπουλου σε Καραπαπά: «Αστοιχείωτε υπάλληλε...»

Η τελευταία επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφορικά με τις αποκαλύψεις του zougla.gr για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στοχοποιεί και συκοφαντεί τους «ερυθρόλευκους» και προσωπικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του προκειμένου να «δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις στην ελληνική κοινωνία». Λίγες ώρες αργότερα, ο γνωστός δημοσιογράφος «επέστρεψε» με νέο tweet, απαντώντας στην πειραϊκή ΠΑΕ και εξαπολύοντας νέα επίθεση προσωπικά στον διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...