ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Super League

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Με μοναδικό στόχο τη νίκη για το… αήττητο!

Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ: Το «τριφύλλι» καλείται σήμερα να πάρει τη νίκη επι του ΠΑΟΚ, ώστε να «σπάσει» το αήττητο του.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Με μοναδικό στόχο τη νίκη για το... αήττητο!

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ακόμα και ιστορικό μπορεί να χαρακτηριστεί το ματς αυτό για τον Γιώργο Δώνη και τα παιδιά του.

Ο Παναθηναϊκός του 1964 έχει στην κατοχή του ένα μοναδικό επίτευγμα! Συγκεκριμένα, είναι η μοναδική ελληνική ομάδα, η οποία έχει κατακτήσει πρωτάθλημα αήττητη.

Το ρεκόρ αυτό κινδυνεύει να σπάσει φέτος από τον ΠΑΟΚ, μιας και μέχρι αυτή τη στροφή της Super League είναι αήττητος. Ο Παναθηναϊκός οφείλει σήμερα να δώσει τα πάντα, ώστε ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του να φύγουν από το ΟΑΚΑ με σκυμμένο κεφάλι.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.406 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Πέρα από το κίνητρο αυτό υπάρχει και το βαθμολογικό, μιας και αν χάσει το τριφύλλι απομακρύνεται πολύ από την 5αδα του πρωταθλήματος, η οποία αποτελεί στόχο, ώστε να σβηστεί η ποινή.

Το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ έχει ώρα έναρξης 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 1 και Live από το Panathinaikos24.gr!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.