ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: “Τελευταία παίζουμε καλύτερα”

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου.

Παπαπέτρου:

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είπε τα εξής μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Μπορούσαμε να κάνουμε ακόμα καλύτερη δουλειά. Δεν είναι εύκολο με τα διαδοχικά παιχνίδια και ταξίδια. Πήραμε τη νίκη, μείναμε αήττητοι, έχουμε μπροστά μας έναν μεγάλο τελικό. Πρέπει να ξεπερνιούνται. Όλοι πρέπει να δίνουν το 100%. Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση. Πρέπει να το δούμε βήμα βήμα και ο καθένας να ξεπεράσει κάθε πρόβλημα. Πρέπει να δίνουν το 100%. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Δεν έχουμε παίξει όπως θέλαμε. Τον τελευταίο καιρό παίζουμε καλύτερα, έχουμε βρει τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.